Paide toidukoht laieneb Türile ainulaadse buffeega

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Soomest kodumaale naasnud Evelin Jürna ja Danel Puuder valmistavad iga päev kohvikus Verywell koduseid sööke, millest võib kõhu pilgeni täis süüa. Nüüd laienevad nad oma äriga Türile.
Soomest kodumaale naasnud Evelin Jürna ja Danel Puuder valmistavad iga päev kohvikus Verywell koduseid sööke, millest võib kõhu pilgeni täis süüa. Nüüd laienevad nad oma äriga Türile. Foto: Dmitri Kotjuh

Paides veebruari alguses uksed avanud buffee-kohvik Verywell rentis Järva Tarbijate Ühistult endise söökla ruumid Türil ning pakub seal esiotsa peotoitlustust. Peagi aga juba ka midagi sellist, mida praegu kusagilt Järvamaal ei leia.

Ettevõtja Danel Puuder selgitas, et Paides läheb neil kohvikul hästi ning selles valguses julgesid nad ette võtta ka laienemise Türile. "Hetkel rendime seal ruume ja katame soovijatele peolaudu," sõnas ta.

Mai alguseks soovib Puuder ja tema kaasettevõtja Evelin Jürna Türil avada sarnase buffee-kohviku nagu Paides, kuid selle erisusega, et seal saab einestada juba varajastest hommikutundidest alates. "Vaatasime Järvamaal ringi ega leidnud ühtegi söögikohta, mis pakuks tööle ruttajaile korralikku hommikusööki. Seetõttu tahamegi avada hommikubuffee," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles