Algab Ettevõtliku Kooli edulugude konkurss „Õppimine on põnev!“

Järva Teataja
Copy
Klassiruum koolis. Pilt on illustreeriv.
Klassiruum koolis. Pilt on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino

Traditsiooniline Ettevõtliku Kooli edulugude konkurss „Õppimine on põnev!" on avatud edulugude esitamiseks. Oodatud on põnevad ja inspireerivad ettevõtliku õppe näited!

Täna õpitakse mitut moodi – erinevates keskkondades ja vormides ning väga suur osa õppimisest toimub kodus. Selleks, et huvitavad kogemused ja nutikad lahendused jõuaksid paljudeni, kutsume teid üles jagama oma lugusid, mis väärtustavad ettevõtlikku hoiakut nii tavapärases õppetöös kui ka distantsõppes.

Lugusid saavad esitada noored, õppeasutused (koolid ja lasteaiad) kui ka lapsevanemad neljas erinevas kategoorias. Konkursile võivad edulugusid esitada ka õppeasutused väljaspool Ettevõtliku Kooli võrgustikku. Esialgu kogutakse edulood kokku maakondlikul tasemel, mille seast valitakse välja kolm silmapaistvamat edulugu, mis saadetakse edasi üleriigilisele hindamisele. Iga kategooria nominentidest valmivad videod. Edulood saavad tunnustatud 2023. aasta alguses toimuval üleriigilisel hariduskonverentsil.

Maakonna edulugusid tunnustame 25. augustil Paide Muusika ja Teatrimajas toimuval Järvamaa haridustöötajate õppeaasta avaseminaril, kus tunnustatakse ka haridusvaldkonna parimaid ja tutvustatakse uusi haridustöötajaid.

Haridusvaldkonna parimaid saab kuni 24. aprillini esitada SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles