Esimesed suurpeo piletid on juba ostetud

Järva Teataja
Copy
Maakonna laulupeol ettekandmisele tulevad laulud said kooridele selgemaks märtsi alguses, kui nad kooride žanripäeval Paides neid ühisproovis harjutasid.
Maakonna laulupeol ettekandmisele tulevad laulud said kooridele selgemaks märtsi alguses, kui nad kooride žanripäeval Paides neid ühisproovis harjutasid. Foto: Dmitri Kotjuh

Veidi rohkem kui kuu aja pärast tulevaks Järvamaa laulu- ja tantsupeoks «Aeg – ajalt tuleb küsida…» on lauljad, tantsijad, võimlejad ja pillimängijad juba ammuilma harjutamas. Et kahel kevadel ära jäänud pidu on väga oodatud, näitab seegi, et on ostetud ka esimesed piletid. Peotuli süüdataks 26. mail tavapäraselt Vargamäe kultuurihiies.

Järvamaa laulu- ja tantsupeo meeskonnajuht Eva Linno andis teada, et kollektiivide sisestatud arvude järgi on kirjas 2300 taidlejat, kelle seas on nii lasteaiarühmi, tantsijaid, võimlejaid, lauljaid kui ka rahva- ja puhkpillimängijaid. «Mul on eriliselt hea meel, et sel aastal on rohkelt esindatud rahvapillimängijad, keda on lausa 99,» ütles Linno. «Minu eriline tänu meeskonnajuhina kuulub kõigile, kes on tegutsemas Järvamaa laulu- ja tantsupeo nimel ning teinud paari keerulise aasta jooksul ära suure töö. Palju on veel ees, et pidu tuleks elamuslikult kaunis.»

Projektijuht Triin Tippi tunneb suurt rõõmu selle üle, et peo tarvis raha saamine on läinud üle ootuste hästi. «Oleme kaheksa projektiga saanud 33 700 eurot,» täpsustas ta ja lisas, et üks projektitaotluse vastus on veel tulemata. Toetustele lisavad oma osa Järva vald, Järvamaa omavalitsuste liit ja sihtasutus Järvamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles