Linnameeskonna noored pidasid nädalaga kolm kohtumist

Järva Teataja
Copy
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Marko Saarm

Esiliigas mängiv Paide linnameeskond U21 pidas eelmisel nädalal lausa kolm kohtumist- mängiti Tallinna Flora U21ga, Pärnu Jalgpalliklubi ja Nõmme Unitediga.

Esmalt saadi esmaspäeva õhtul võõrsil Tallinna FC Flora U21lt meeskonnalt 4:0 võit.

Kaks korda oli linnameeskonna poolelt tabav Bubacarr Tambedou (27. ja 88. mänguminut) ning kahel korral Herol Riiberg (49., 58.).

Seejärel oli neljapäevases kodumängus vastaseks Pärnu Jalgpalliklubi.

Paide juhtis esimese poolaja lõpuks Kevin Metso 7. minuti ja Bubacarr Tambedou 20. minutil löödud väravatest 2:0.

Teisel poolajal 10 minutit enne normaalaja lõppu kasvatas Kevin Kendaru kodumeeskonna edu, mis vormistas mängu lõppseisu 3:0.

Esimese poolaja lõpus hakkas ühel Paide mängijal halb ja talle kutsuti kiirabi, arstid vaatasid mängija üle ega tuvastanud midagi tõsist.

"Kindlasti jälgitakse edasi ning tehakse vajalikud edasised uuringud, et välistada kõik võimalikud ohud. Klubi toetab mängijat ja tema pere igakülgselt ning aitab vajalike uuringute korraldamisega," kinnitas klubi kommunikatsioonijuht Marek Tiits.

Pühapäeval läks Paide linnameeskond U21 kodustaadionil vastamisi senise liigatabeli liidri FC Nõmme Unitediga ja sai 3:1 võidu.

20. minutil avas linnameeskonna poolelt skoori Bubacarr Tambedou, 29 minutit hiljem lõi Kert Kendaru seisuks 2:0. 86. minutil lõid vastased ühe värava tagasi, kuid lisaajal oli linnameeskonna poolelt veel tabav Robin Vestung.

Esiliiga turniiritabelis hoiab linnameeskond U21 18 punktiga liidrikohta. Kaheksast mängust on kirjas kuus võitu ja kaks kaotust.

24. aprillil läheb Paide linnameeskond U21 võõrsil vastamisis FC Elvaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles