Maakonna noored spetsialistid pälvisid kogukonnalt tunnustuse

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Noore spetsialisti sihtkapitali stipendiumid on mõeldud Järvamaal töötavatele ja elavatele noortele. Igal aastal on Järvamaa kogukonnafondi eestvedajail Valev Väljaotsal ja Arnika Tegelmanni rõõm tunnustada tublisid noori töötajaid.
Noore spetsialisti sihtkapitali stipendiumid on mõeldud Järvamaal töötavatele ja elavatele noortele. Igal aastal on Järvamaa kogukonnafondi eestvedajail Valev Väljaotsal ja Arnika Tegelmanni rõõm tunnustada tublisid noori töötajaid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kogukonnafondi noore spetsialisti stipendiaadid on sel aastal aktsiaseltsi Jalax AS tootmislogistik Maimu Raudsepp ja Järva vallavalitsuse maastiku- ja heakorraspetsialist Marko Mitt.

Järvamaa kogukonnafondi nõukogu esimehe Arnika Tegelmanni sõnul näitavad suuremat aktiivsust kandidaatide esitamisel üles omavalitsuse või riigisektori asutused. Samas on Järvamaa noore spetsialisti stipendium hea võimalus just erasektorile märgata ja tunnustada oma noori töötajaid.

Kogukonnafondi juhataja Valev Väljaotsa sõnul on stipendiumide väljaandmisel oluline roll toetajatel. Seda eelkõige põhjusel, et vaid tänu annetajatele koguneb stipendiumifond. Samuti tehakse stipendiaatide valik tuginedes toetajate eelistustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles