Järva valla võrkpalli rahvaliiga paremusjärjestus sai selgeks

Järva Teataja
Copy
Võrkpall
Võrkpall Foto: Marko Saarm / Sakala

Järva valla võrkpalli rahvaliiga viimaseks võistluspäevaks kogunes Imavere spordihoones seitse võistkonda 57 mängijaga, et vastavalt põhiturniiril saavutatud kohale selgitada välja selle aasta saaliturniiri lõplikud kohad.

Põhiturniiri esinelik kohtus omavahel esmalt poolfinaalides ja seejärel juba kohamängudes.

Esimeses poolfinaalis ei tekkinud põhiturniiri võitjal Aravetel raskusi Ambla alistamisega tulemusega 2:0 (21:8; 21:15). Teise poolfinaal põhiturniiri II ja III koha võistkondade Käravete ja Imavere vahel oli märksa tasavägisem. Kui esimese geimi võitis Käravete 21:18, siis teise geimi kindlalt Imavere 21:12. Otsustavas geimis pani Käravete oma paremuse siiski maksma, võitis geimi 15:10 ja kogu kohtumise 2:1.

Pronksmedalimängus kohtusid seega Imavere ja Ambla ja ka siin läks võitja selgitamiseks vaja kolme geimi. Kui esimese geimi kallutas oma kasuks Ambla 23:21, siis rohkemaks Amblal enam jõudu ei jätkunud, Imavere võitis teise geimi 21:11 ning otsustava geimi 15:7.

Finaalis kohtusid selle aasta rahvaliiga eeldatavad favoriidid Aravete ja Käravete. Mõlemas võistkonnas on mängijaid ka selle aasta Eesti võrkpalli Rahvaliiga II tugevusgrupi võitjameeskonnast Ambla Spordiklubist. Finaalis jagus pinget siiski vaid üks geimi, mille Aravete võitis 21:18. Teine geim oli juba pingevabam ja Aravete võitis selle 21:11 ja tuli seega Järva valla võrkpalli rahvaliiga 2022 meistriks.

Loe lisaks siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles