Paide-Türi rahvajooksu võidumehed ja -naised peavad naabermaakonnas esikohaplaani

Järva Teataja
Copy
Mulluse suurjooksu ümber Viljandi järve ajaga 36.09 võitnud Kaur Kivistikku (pärjaga) on ühes teiste tippjooksjatega starti oodata ka tänavu. Pildil on ta koos eelmisel aastal teiseks tulnud Ibrahim Mukunga Wachiraga, kes tuleb talle selgi korral konkurentsi pakkuma.
Mulluse suurjooksu ümber Viljandi järve ajaga 36.09 võitnud Kaur Kivistikku (pärjaga) on ühes teiste tippjooksjatega starti oodata ka tänavu. Pildil on ta koos eelmisel aastal teiseks tulnud Ibrahim Mukunga Wachiraga, kes tuleb talle selgi korral konkurentsi pakkuma. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval kell 12 antakse linnastaadionil 93. ümber Viljandi järve jooksu start, kirjtuab Sakala. Korraldajatel on käed alles tööd täis, küll aga võivad nad koos osalejatega rõõmustada selle üle, et väärika ajalooga spordisündmus on pärast kahte aastat koroonapiirangute trotsimist naasnud traditsioonide juurde.

Ümber Viljandi järve jooksu osalejate rekord pärineb aastast 2017, kui lõpuprotokolli kanti 3642 jooksjat ja kepikõndijat.

"Küll see osalejate kasv taastub," arvas Jooksu rajameister Einar Kaigas ning lisas: "Favoriidid on tänavu platsis, tuleb üks viimaste aastate tugevama tasemega jookse."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles