Elron kolib ootesaali ja piletikassad Balti jaama paviljoni hoonesse

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Foto: Elron

Alates esmaspäevast, 2. maist muutuvad Balti jaamas Elroni rongireisijate ootesaali ja piletimüügikassade asukohad – Elroni info- ja piletimüügikassa ning ootesaali leiab Balti jaama paviljoni hoonest.

Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Katrin Kulderknup sõnas, et ootesaali ja piletikassa kolimine uude ning valgusküllasemasse ruumi on olnud kaua oodatud uuendus.
“Uus ootesaal asub enamike perroonide, numbritega 3 kuni 9 vastas, ehk rongi peale saab nüüd minna veel kiiremini ja mugavamalt. Balti jaama paviljoni hoone ehk nn kuppelsaal on avaram ning pakub ka ootealana reisijatesõbralikke võimalusi,” rääkis Kulderknup.

“Esmaspäeval, 2. mail toimub infokassa ja tehnika ümberkolimine ning häälestamine, paralleelselt töötab ka senine piletikassa, kust jagatakse infot uuenduse kohta. Piletikassast pileti soetamiseks ootame kõiki külastajaid juba uue asukohaga ootesaali. Teisipäevast, 3. maist on vana ootesaali kassa suletud ning klientide teenindamine toimub uues ootesaalis Balti jaama paviljonis,” selgitas Kulderknup.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles