Pätid tunnevad end pimedatel tundidel peremeestena: ATVga rallimine oleks viinud raske liiklusõnnetuseni

Järva Teataja
Copy
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mõni aeg tagasi jahmatas üldsust Järvamaal, Türi vallas, Türi-Väätsa teel aset leidnud toonekurgede tapmisjuhtum. Praegustel andmetel lasi keegi tundmatu maha kaheksa lindu. 

See juhtum pani toimetuse poole pöörduma ka ühe vallakodaniku, kes oma kirjas nentis, et seal ei ole midagi imestada, et sellised juhtumid aset leiavad. "Türi vallas pole ju politseid, kes öötundidel ringi sõidaks ja korda valvaks," sõnas ta. "Üsna sageli rallitatakse õhtuti linnas ringi ATVga. Kiirused on üsna suured. Viimati, kaubamaja esisel parkimisplatsil, pidi teine suurel kiirusel ümber keerates kummuli käima, aga õnneks jäi masin siiski püsti. Samal parkimisplatsil toimuvad autodega seltskondade kogunemised. Nüüd lisandus veel südaööst ka linna pimendamine, mis on eriti hea halbade kavatsustega kurikaeladele."

Kesk-Eesti politseijaoskonna piirkonnavanem Priit Söörd kinnitas, et politseistatistika põhjal hetkel Türi linnas süütegude ja kogukonda häirivate juhtumite osas hüppelist tõusu märgata ei ole. "Küll on igakevadine trend, et inimesed viibivad rohkem avalikus ruumis ning seetõttu jäävad rohkem oma tegevustega teistele silma, seda paraku ka erinevate rikkumiste osas," nentis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles