Alevik sai keskväljaku vuntsimiseks tuhandeid eurosid toetusraha

Järva Teataja
Copy
Eesmärgiks on Käru aleviku keskosa kujundamine atraktiivseks ja turvaliseks multifunktsionaalseks alaks, mis on ka visiitkaardiks külalistele, kes külastavad muuseumi, kirikut, kõrtsi, kalmistut, hooldekodu või kauplusi.
Eesmärgiks on Käru aleviku keskosa kujundamine atraktiivseks ja turvaliseks multifunktsionaalseks alaks, mis on ka visiitkaardiks külalistele, kes külastavad muuseumi, kirikut, kõrtsi, kalmistut, hooldekodu või kauplusi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel aasta Türi valla kaasavast eelarvest 18 360 eurot toetust saanud Käru aleviku projekti "Pätipargist prillikiviks" esimene etapp sai lisatoetust ka LEADER meetmest.

Türi vallavalitsus sai kätte PRIA peadirektori otsuse, millega eraldati LEADER- meetmesse esitatud taotluse „Pätipargist prillikiviks" alusel Käru aleviku keskväljaku rekonstrueerimiseks ligikaudu 100 000 eurot, projekti kogumaksumuseks on prognoositud ca 130 000 eurot. MTÜ Raplamaa Partnerluskogule esitatud projekti eesmärgiks on Käru aleviku keskosa kujundamine atraktiivseks, nüüdisaegseks ja turvaliseks multifunktsionaalseks alaks, mis on kauniks visiitkaardiks külalistele, kes külastavad Kärus muuseumi, kirikut, kõrtsi, kalmistut, hooldekodu või kaupluseid.

Projekti käigus on kavas osaliselt asendada praegune haljasala murukiviga, kus oleks võimalik iga ilmaga käia, paigaldada istepingid, prügikastid, valgustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles