Korraldajad tegid trampoliinivõistlustel ajalugu

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Laupäeval ja pühapäeval Paide Hillar Hanssoo põhikoolis peetud Paide lahtistel meistrivõistlustel trampoliinvõimlemises tehti ajalugu sellega, et ümmarguse koolimaja võimlast tuli eraldi oleval pinnal leida 24 meetrit sirge ruum, et korraldada esimest korda Paides topelt-trampetihüpete võistlused. Korraldajad võtsid maja plaani appi ja leidsid sellise koha.

Kati spordiklubi treener Katrin Kaasik ütles, et kohalikke meistrivõistlusi on nad korraldanud juba 12 korda, kuid topelt-trampetihüpetes võisteldi tänavu siinmail esimest korda. «Varustus on meil olemas ja nii saime ala ka võistluskavva võtta,» lisas ta.

Topelt-trampetivõistlused nõuavad Kaasiku selgitusel tõepoolest pinda, kuhu paigutada 24meetrine rada, mis oleks kaks meetrit lai ja kus hüpete soorituseks jätkuks ka kõrgust. «Võimlasse oleks rada mahtunud iga kell, kuid seal võtsid ruumi ära batuudid ja ühel ajal võistlusi korraldada olnuks keeruline. Eri aegadele võistlemisi sättida olnuks aga ajaliselt võimatu, sest siis veninuks võistlused hoomamatult pikaks või suisa kolmele päevale,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles