Transpordiamet tunnustas parimaid teehoiupartnereid

Järva Teataja
Copy
Foto: Verston

Transpordiamet tunnustas kolmapäeval traditsiooniliselt mulluseid parimaid koostööpartnereid, kellele anti üle graveeritud klaasmeened ja tänukirjad.

Transpordiameti peadirektor Kaido Padar tõdes, et eelmine aasta oli teedeehituse osas rekordite aasta. "Sellel aastal teeme keerulise olukorra kiuste kõik, et planeeritu ellu viia. On hea meel, et saame olla suhtluses partneritega avatud ja arendada omavahelist dialoogi," ütles Padar. "Igale langusele järgneb tõus ning oleme valmis kindlasti tulevikus ellu viima need projektid, mis praegu peab pausile panema ja edasi lükkama."

2021. aasta parimad maanteehoiu teenistuse partnerid on:

Parim piirkondlik hooldeettevõte 2021: Verston OÜ.

Transpordiameti auhinna “parim piirkondlik hooldaja” sai 2021. aasta eest Saare hooldepiirkonna teehooldaja Verston OÜ. Verston OÜ meeskond koosneb pikaaegse kogemusega kvalifitseeritud spetsialistidest, kes on korrashoiu vallas ühed oma ala parimad asjatundjad. Riigiteed on hooldatud kõrgel tasemel, mis väljendub nii tellija kui liiklejate rahulolus. Tegevused on alati plaanipäraselt ellu viidud ning meeskond suudab tagada jooksvate probleemide korral operatiivse reageerimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles