Türilased korraldavad oma kaitseliidu uusikutele sõdurioskuste baaslaagri

Urmas Glase
Copy
Järva maleva kaitseliitlased kasutavad tihti võimalust kaitseväe keskpolügooni väljaõppevõimaluste kasutamiseks. Foto on illustreeriv.
Järva maleva kaitseliitlased kasutavad tihti võimalust kaitseväe keskpolügooni väljaõppevõimaluste kasutamiseks. Foto on illustreeriv. Foto: Kaitseliit

Sel nädalavahetusel korraldab Kaitseliidu Järva maleva Türi üksikkompanii oma värsketele liikmetele kaitseväe keskpolügonil baaslaagri, kus õlg-õla kõrval kogenud kaitseliitlastega ja nende juhendamisel saavad organisatsiooni pürgivad inimesed esimest aimu sõdurioskustest.

Kaitseliidu Järva maleva Türi üksikkompanii väljaõppepealiku Tõnis Orumaa sõnul keskendutakse nädalavahetusel tegevustele, mis on vajalikud kaitseliidu liikmeks olemisel.

"Olenevalt osaleja taustast ja huvist saab tegeleda nii vastase õppe, relvatundmise ja praktiliste tegevustega lasketiirus ning maastikul, kui saada teadmisi esmaabist. Eesmärgiks on anda uusi teadmisis aktiivsetele kaitseliitlastele, aktiveerida liikmeid, kes pole ammu osalenud väljaõppes, kaasata noori ja Türi piirkonna elanikke kaitseliidu tegevustesse," selgitas leitnant Orumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles