VIDEO ⟩ Paide alistas penaltiseerias Flora ja jõudis karikafinaali

Järva Teataja
Copy
Paide Linnameeskond ja Tallinna FC Flora kohtumine Premium liigas.
Paide Linnameeskond ja Tallinna FC Flora kohtumine Premium liigas. Foto: Liisi Troska/Ejl

Neljapäeva õhtul peetud Evald Tipneri karikavõistluste esimesest poolfinaalist pääses edasi Paide Linnameeskond, kui Tallinna FC Flora alistati penaltiseerias 5:4.

Kohtumise avapoolajal proovisid mõlemad meeskonnad vastaste väravalukku lahti muukida, kuid enamuse ajast üleliia ohtlikke olukordi ei õnnestunud tekitada. Poolaja lõpuminutitel avanes Paidel hea võimalus skoor avada, kui Kaimar Saag sai kiirrünnaku järel karistusalas löögile, kuid pall veeres tagumisest postist mööda.

Teine kolmveerandtund kulges esimesega sarnaselt, kui mõlemad meeskonnad suutsid kaitses asjad korras hoida ning vastastel häid võimalusi tekitada ei lubatud. See tähendas, et ka mängu normaalaeg lõppes väravateta viigiga ja appi võeti lisaaeg.

Seal näitasid mõlemad meeskonnad teravamat jalga, kui mitmel korral jõuti ohtlikult karistusalasse. Erinevad üritused siiski edu ei toonud ja võitja välja selgitamiseks asuti lööma penalteid.

Esimese viie lööja seas eksis mõlemas meeskonnas üks mängija ning lõpuks tõmbas pikema õlekõrre Paide ja kindlustas koha Evald Tipneri karikafinaalis. Varasemalt on Paide finaali jõudnud vaid korra, kui 2015. aastal jäädi alla Nõmme Kaljule.

Teine poolfinaal toimub pühapäeval, 15. mail, kui vastamisi lähevad Narva Trans ja Nõmme Kalju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles