Homsest saavad linlased hääletada linna uue tunnuslause poolt

Järva Teataja
Copy
Narva linnuse trepikoda
Narva linnuse trepikoda Foto: Narva muuseum

Narva Linnavalitsus jätkab tööd linnabrändi loomisega ning kutsub homsest narvalasi osalema linna uue tunnuslause valimisel.

Avalikkusele esitatakse kaalumiseks neli valikuid: “Eesti päike tõuseb Narvas”, “Euroopa päev algab Narvas”, “HEA energia linn” ja “Erinevused rikastavad”. Kõikide slogani väljamõtlemise jaoks kasutati kodanikku poolt saadud ideed, millisena nad oma kodulinna näevad.

Oma lemmikvariandi poolt igaüks saab hääletada kuni 16. maini. Kogutud arvamuste põhjal otsustavad eksperdid Narva uue tunnuslause lõpliku valiku.

„Palume kodanikel hääletada sobivaima linna tunnuslause poolt ( https://bit.ly/38X0i7P ) ja soovi korral jätta oma valikut selgitav kommentaar, sest meile on narvalaste arvamus väga oluline,“ selgitas Narva arendus- ja majandusosakonna turismi vanemspetsialist Olga Smirnova.

Linna tunnuslause värskendamine on üks etapp linnabrändi arendamisest. Linna bränd on elanikke ühendav idee. Selle ideega linn soovib muuta atraktiivsemaks turistidele, investoritele ning nende inimestele, kes arendavad piirkonna infrastruktuuri, parandades seeläbi meie elukvaliteeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles