Olavi Allase jooksis end taas Eesti meistriks

Järva Teataja
Copy
Meeste esikolmiku moodustasid Olavi Allase (2), Johannes Laur (185) ja Franko Reinhold (1). Martin Tarkpea (5) oli kuues.
Meeste esikolmiku moodustasid Olavi Allase (2), Johannes Laur (185) ja Franko Reinhold (1). Martin Tarkpea (5) oli kuues. Foto: Jüri Looring

Laupäeval toimusid Järvakandi terviserajal Eesti murdmaajooksu meistrivõistlused, kus ühe tiitlipretendendina läks starti Türilt pärit jooksumees Olavi Allase. Jooks õnnestus ehk saagiks tuli kuldmedal.

Eesti meistrid selgusid kõigis vanuseklassides, alates U14 kuni täiskasvanuteni. Distantsid on sõltuvalt vanuseklassist 1-4 kilomeetrit. Starti oli oodata üle 250 võistleja 31 klubist.

"Eesmärk oli vähemalt medal saada. Ega siin Eestis meil tegelikult tase on päris heaks läinud. Täna see neljanda koha mees edestas mind näiteks sees talvel 3000 meetri jooksus kindlalt. Ja Viljandi järve jooksul ka ma olin nii-öelda tänastest meestest kolmas," rääkis Allase ERRile.

"Meie tasemel on päris põnev heitlus, aga noh eks me oleme natuke erinevate alade mehed ka. Ma olen pigem keskmaale ikkagi keskendunud, et see on 4 km puhul täpselt selline keskmaa ja pikamaa piir. Ja kross on mulle alati sobinud. Aasta aega olen ka Otepääl elanud, ju siis on tõusujalg tulnud selle aastaga ikkagi alla uuesti tagasi," lisas ta.

Eesti murdmaajooksu meistrivõistluste raames tähistati ühtlasi Laste Kergejõustikupäeva. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles