Aliexpressi ostud jõuavad nüüdsest enda valitud Omniva pakiautomaati

Järva Teataja
Copy
Pakiautomaat Abjas, foto on illustreeriv.
Pakiautomaat Abjas, foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Uue võimalusena saab Aliexpressist ostmisel nüüd kohe valida ka kauba kätte saamiseks lähima Omniva pakiautomaadi. Teenuse mugavat kasutamist toetab Omniva lai pakiautomaatide võrgustik. Pakiautomaadi valikuvõimaluse lisandumine hinnas muudatusi kaasa ei too.

Kui varasemalt pidi Aliexpressist tellitud paki kätte saamiseks käima kohal postikontoris ja ise deklareerima, siis nüüd on Aliexpressi lehel Omniva pakiautomaadi valikuvõimalus, mis pakub valikut kogu Baltikumi ulatuses. Kõik pakid, mis seeläbi Baltikumi jõuavad on juba Omniva poolt koostöös Aliexpressiga deklareeritud ning klient midagi juurde maksma ei pea.

„Teeme ostlemise veelgi mugavamaks ja kiiremaks ning toome paki lähimasse pakiautomaati kiirelt kohale. Omnival on Baltimaade suurim pakiautomaatide võrgustik ja sõltumata asukohast saavad ostjad pakile järele minna neile sobival ajal ja sobivasse kohta. Nii, et vahet pole, kas elad Varblas, Kuressaares või muus Eesti piirkonnas, “ ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt. “Omniva pakiautomaati tellides saad olla kindel, et Sinu pakk saabub kiireimat teed pidi kohale.“

„Omniva on teinud Aliexpressiga pikaajalist koostööd ja uue teenuse lisandumine on usalduse ning kvaliteedi märk. Meie rahvusvahelise pakiteenuse suund saab siit loodetavasti hoogu juurde ning panustab ühtlasi Aasia suunalisse e-kaubandusse,“ lisas Kristi Unt.

Aastas tellitakse Omniva kaudu Aliexpressist ligi 3,6 miljonit pakki Baltikumi, millest Eesti osa on pisut üle 1 miljoni saadetise. Omnival on Baltikumis 924 sh Eestis 285 pakiautomaati ning nende arv kasvab pidevalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles