Järva naiskodukaitsjad võistlevad nädalavahetusel naabermaakonnas koormusmatkal

Urmas Glase
Copy
Naiskodukaitse Järva ringkonna võistkond koosseisus Stella-Mai Rebane (vasakult), Siret Niinepuu, Tene Metsma, Vivika Barnabas ning ees võistkonna esindaja Urmas Kõonurm.
Naiskodukaitse Järva ringkonna võistkond koosseisus Stella-Mai Rebane (vasakult), Siret Niinepuu, Tene Metsma, Vivika Barnabas ning ees võistkonna esindaja Urmas Kõonurm. Foto: Erakogu

13.-15. maini toimub külakorda käiva korraldusega naiskodukaitse koormusmatk Raplamaal Rapla, Kehtna ja Märjamaa valla aladel, kus võtavad mõõtu 10 ringkonna naiskodukaitsjad 13. võistkonnaga.

Järva naiskodukaitsjate võistkonna kapteni Siret Niinepuu sõnul ootab neid reede hilisõhtust pühapäeva lõunani ees linnulennult 70 kilomeetrit kogu kaasavõetud varustusega lustimist koos kontrollpunktides erinevate ülesannete lahendamistega.

"Meil on nii vägev seltskond. Tuleb lustlik ja katsumusterohke nädalavahetus. Loodan, et kõigi jalad peavad vastu ja võitlusi villidega ei tule. Sitkusest ja tahtejõust meil kellelgi puudu ei tule ning hoiame Järva naiste lippu kõrgel," kinnitas Niinepuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles