/nginx/o/2020/12/21/13541118t1h2ab0.jpg)
Järgmise nädala neljapäeval üle Eesti kutsehariduskeskustes toimuval Oskuste Ööl pakuvad Järvamaa kutsehariduskeskuse noored meisterkokad uhke neljakäigulise õhtusöögi kõigile soovijaile.
Järgmise nädala neljapäeval üle Eesti kutsehariduskeskustes toimuval Oskuste Ööl pakuvad Järvamaa kutsehariduskeskuse noored meisterkokad uhke neljakäigulise õhtusöögi kõigile soovijaile.
Õhtusöögi üks korraldajaid Marike Reedla ütles, et köögis askeldavad sel õhtul peaasjalikult kolmanda kursuse õpilased ja neid abistavad sealjuures teise kursuse õpilased. "See ei ole otseselt neile kooli lõputöö ega eksam, kuid valmistab õppureid teadmisteprooviks mõneti siiski ette," märkis ta.