Viraksaare kergliiklustee ehitus lükkub edasi

Tiit Reinberg
Copy
Kergliiklustee rajamine on Viraksaare küla arengu jaoks oluline samm.
Kergliiklustee rajamine on Viraksaare küla arengu jaoks oluline samm. Foto: Dmitri Kotjuh

Viimaseid päevi ametis olnud eelmine Paide linnapea Priit Värk jagas möödunud aasta novembris Facebookis rõõmusõnumit: «Sain parima lahkumiskingituse. Sedakorda siis transpordiameti kirja kujul, et riik paneb Viraksaare kergtee rajamiseks õla alla umbes 330 000 euroga. On ju tõsi, et üheks väikeseks missiooniks ja lubaduseks oli mul oma valitsemisperioodil rajada Viraksaare kergtee. Miljon takistust oli ületada ning tee ei saanudki õigel ajal valmis, aga nüüd ei tohiks isegi vanakurat ise suuta selle valmimist takistada.»

Neljapäeval luges oma üllatuseks praegune Paide linnapea Siret Pihelgas meediast, et transpordiamet lükkab ehitushindade tõusu ja ehitusmaterjalide tarneraskuste tõttu edasi ligi 50 selleks aastaks kavandatud teeobjekti ehituse, nende seas ka Paide–Viraksaare kergliiklustee. «Ametlikku kirja pole me transpordiametist saanud, aga helistasime kohe sinna ja selgus, et selline otsus oli kolmapäeval vastu võetud,» sõnas ta.

Pihelgas tunnistas, et kuna ametlikku teadaannet pole linnavalitsusse saabunud, siis ei oskagi ta praegu veel öelda, mis Paide–Viraksaare kergliiklusteest saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles