Filmi Vargamäel näeb armastust ja sunnitööd

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Hetk suvelavastuse «Armastus ja sunnitöö» tegijate ehk Tammsaare tegelaskujudega: pildil kogu Mäe pere koos kodakondsetega.
Hetk suvelavastuse «Armastus ja sunnitöö» tegijate ehk Tammsaare tegelaskujudega: pildil kogu Mäe pere koos kodakondsetega. Foto: Rasmus Põld/Pildimasin

Eile neljandat hooaega alustanud Filmi Vargamäe külastuskeskuses etendub Vargamäe viimase loo ainetel «Armastus ja sunnitöö», kus astuvad üles ka lõunaeestlastest harrastusnäitlejad.

Võrumaal Mõniste lähedal asuv külastuskeskus, mis oli mõne aasta eest suurfilmi «Tõde ja õigus» võttepaik, keskendub sel suvel peamiselt teatrile. Nimelt toob Põlvamaal paiknev Alle-Saija teatritalu «Tõe ja õiguse» viienda osa ainetel välja suure suvelavastuse «Armastus ja sunnitöö», mida mängitakse ka Filmi Vargamäel.

Selle põhiosa on ühelt poolt Indreku tagasitulek Vargamäele, mis toob sinna ka temaga seotud Tiina, ütles Alle-Saija teatritalu eestvedaja ja Filmi Vargamäe tegevjuht Ingrid Ulst. Teisalt on see Vargamäe uue põlvkonna lugu, sest Andres ja Pearu on juba oma eluõhtule jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles