Sinilillekampaaniaga koguti annetusteks rekordiline summa

Järva Teataja
Copy
Sinilillekampaania.
Sinilillekampaania. Foto: Kristjan Teedema

MTÜ Eesti vigastatud võitlejate ühing annetab koos Naiskodukaitsega läbiviidud Sinilillekampaaniaga kogutud rekordilised 103 000 eurot Eesti ja Ukraina veteranide heaks ning Ida-Tallinna keskhaigla taastusraviosakonnale käeroboti soetamiseks.

Tänavune kampaania sai üle kahe aasta taas toimuda täies mahus – osaleda sai Sinilillejooksudel, -rännakul, Veteranirockil ning paljudel teistel üritustel kogu aprillikuu vältel nii Eestis kui ka välismaal. Lisaks Tallinnale, Tartule, Pärnule ja Narvale toimusid Sinilillejooksud Saaremaal, Kopenhaagenis, Washingtonis ning esmakordselt ka Thbilisis Gruusias.

Sinilillekampaania kaaskorraldaja Naiskodukaitse peab selle aasta kampaaniat eriti õnnestunuks. Naiskodukaitse esinaise Airi Toominga sõnul panustasid kampaania läbiviimisesse mitusada vabatahtlikku naiskodukaitsjat, kes korraldasid erinevaid üritusi ning aitasid levitada kampaania sõnumeid üle terve Eesti. Väga edukas ja populaarne oli ka teist korda korraldatud heategevuslik Sinilille oksjon. “Olen südamest tänulik meie naiskodukaitsjatele, kes igal aastal väsimatu õhinaga veteranide toetuseks annetusi koguvad,” sõnas Tooming.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles