Paide Linnameeskonna karikamängule sõidutavad järvalasi fännibussid

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide linnameeskonna fännid.
Paide linnameeskonna fännid. Foto: Liisi Troska/eesti Jalgpalli Liit

Hooaja tähtsaimaks mänguks sel laupäeval Tallinnas A. Le Coq Arenal ootab Linnameeskond koduse kogukonna tõhusat tuge ning paneb seetõttu Järvamaalt pealinna poole teele tasuta eribussid koos tasuta mängupiletitega kõigile jalgpallihuvilistele.

Teist korda klubi ajaloos Eesti jalgpalli tähtsaima karikasarja, Evald Tipneri karikavõistluste finaali murdnud Paide Linnameeskond läheb laupäeval 21. mail kell 19.00 vastamisi Nõmme Kalju FC-ga.

Fännibussid väljuvad laupäeval Paide teatri- ja muusikamaja eest kell 16.30, Türi Konsumi parklast samuti kell 16.30, Koeru bussijaamast kell 16.15, Järva-Jaani keskväljakult kell 16.30 ning Roosna-Alliku bussipeatusest kell 16.30. Kõigile bussile tulijatele on ette nähtud ka tasuta pilet mängule.

Linnameeskonna kommunikatsioonijuht Marek Tiits ütles, et ühe korra ajaloos on Paide Linnameeskond karikafinaalis mänginud. "Toona ei tulnud küll loodetud tulemust, ent panime tõsise märgi maha Eesti jalgpalliüldsuse silmis, sest Paidest ja mujalt Järvamaalt Tallinnasse finaalmängule sõitnud Linnameeskonna fännide hulk oli aukartustäratav," lausus ta. "Loodame, et kordame toona tehtut või teeme selle isegi üle. Paneme käima täpselt sellise arvu busse nagu vaja ning sõidame siis pärast võitu kõik üheskoos ja laulu saatel koju tagasi, karikas kaasas."

Laupäevase Tipneri karika finaalmängu võitja pälvib ka koha Euroopa konverentsiliiga kvalifikatsiooniturniiri esimeses ringis, mis teeb võiduihaluse kodulinna esindusjalgpallureile veelgi ihaldusväärsemaks.

Täpsema info sellest, kuidas end fännibussile registreerida, leiab Paide Linnameeskonna kodulehelt aadressil https://www.paidelinnameeskond.ee/fannibussiga-tasuta-tallinnasse-karikafinaalile-ja-koju-tagasi/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles