Päris fännid teadsid kõiki laulusõnu peast

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Heli Martin (vasakult), Margit Udam ja Eve Martinson nägid oma silmaga, kuidas sünnib maailma üks suuremaid ja vaadatumaid teleülekandeid.
Heli Martin (vasakult), Margit Udam ja Eve Martinson nägid oma silmaga, kuidas sünnib maailma üks suuremaid ja vaadatumaid teleülekandeid. Foto: Erakogu

Paidelane Margit Udam täitis sel kevadel oma ammuse unistuse käia ära Eurovisiooni lauluvõistlusel. Kuna see oli eriti sobivalt Itaalias, haaras ta koos sõbrannade Heli Martini ja Eve Martinsoniga härjal sarvist ning korraldas meeldejääva reisi.

See, et Eurovisioon tuleb sel aastal Itaalias, oli ammu teada, aga millises linnas, avaldati Udami ütlust mööda alles oktoobris. «See tähendas ülikiiret lennupiletite broneerimist, mis polnud probleem, kuid majutuskohtade hinnad kerkisid küll üleöö ulmeliseks, kui paik välja öeldi,» lausus ta.

Udam ütles, et surfas järjekindlalt internetis ööbimiskohti Torinos läbi ja leidis lõpuks ühe külaliskorteri, mis polnud jõudnud veel hinda Eurovisiooni-nädalaks üles tõsta. «Tegin kohe broneeringu, kuid olin enam kui kindel, et saan peagi teate hinnatõusust. Teistes kohtades tõusid hinnad ju üleöö kolm-neli korda, » lausus ta. «Meil vedas, hind jäigi samaks ja tagatipuks avastasime kohale jõudes, et saime öömaja peaaegu euroküla kõrvale ehk siis Eurovisiooni melule väga lähedale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles