Paide saab uue linnapea

Tiit Reinberg
Copy
Eimar Veldre ütles, et kuna Paide on tema kodulinn, siis oli ka raske keelduda ettepanekust anda oma panus linna arengusse.
Eimar Veldre ütles, et kuna Paide on tema kodulinn, siis oli ka raske keelduda ettepanekust anda oma panus linna arengusse. Foto: Dmitri Kotjuh

Neljapäeva hommikul andis Paide linnapea Siret Pihelgas kolleegidele teada, et lahkub töölt. Samal päeval raekojas olnud linnavolikogu istungil esitaski Pihelgas tagasiastumispalve. Uueks linnapeaks on tõusmas hiljuti linnavalitsusest lahkunud sotsiaalosakonna juhataja.

Siret Pihelga ütlust mööda on tema töölt lahkumise põhjus tervis. Möödunud aasta detsembris olnud linnavolikogu istungil tabas Pihelgat insult. Tööle naasis ta märtsi algul.

Nüüd tunnistas Pihelgas, et kiirustas liialt tööle tagasitulekuga ja vajab tervise kordasaamiseks rohkem puhkust, kuid linnapeatöö seda ei võimalda. «Mul on valida, kas töö või tervis ja pere, ning ma valin viimase,» lausus ta. «Otsus ametist lahkuda on olnud väga raske, kuna armastan oma tööd.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles