Koondislased heitlesid Järvamaa meistrivõistlustel

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kaarel Kallas tuli Järvamaa meistriks orienteerumise lühirajal.
Kaarel Kallas tuli Järvamaa meistriks orienteerumise lühirajal. Foto: Paul Poopuu

Järva- ja Raplamaa meistrivõistlused orienteerumise lühirajal toimusid Vetlas, Taganurga mäe väga mitmekesiste pinnavormidega põneval orienteerumismaastikul. Kuna tegemist on ühe Põhja-Eesti tehnilisema orienteerumismaastikuga, mis on ka üks suvel Eestis toimuvate Euroopa meistrivõistluste treeningmaastikest, olid osalemas ka mitmed Euroopa meistrivõistlustel osalevad koondislased Eestist ja Hispaaniast.

Meeste 5,2 kilomeetrise ja 17 kontrollpunktiga rajal asus paremust selgitama 35 meest. Võitis Eesti koondisse kuuluv Lauri Sild orienteerumisklubist Võru ajaga 31.22.

Järvamaa meistriks krooniti Kaarel Kallas orienteerumisklubist JOKA. Talle järgnesid Margus Marrandi Türilt ja Tiit Poopuu Paidest.

Naiste eliitklassi 4,1 kilomeetrisel ja 13 kontrollpunktiga rajal võitis Maris Terno SK Saue Tammed ajaga 35.56. Talle järgnes ja võitis maakonna meistritiitli Sigrid Ruul Türilt ajaga 37.12.

Neidude N16 vanuseklassi 2,2 kilomeetrisel ja 8 kontrollpunktiga rajal oli nobedaim Anett Liisa Parts OK JOKA-st ajaga 20.19. Noormeeste samas vanuseklassis võidutses Bert Joosep Panker OK Ilvesest. Talle järgnes ja võitis Järvamaa noortemeistri tiitli Raiko Alliksaar Aravetelt.

Naisveteranide N50 vanuseklassis oli kiireim Marje Viirmann Harju OK-st. Järvamaa meistrivõistluste medalikolmikusse jõudsid Siiri Poopuu, Kersti Ehala ja Rita Ojala. Meeste samas vanuseklassis võidutses Randy Korb Värska OK Pekost. Järvamaa parimad olid Raul Laas, Kalev Ruberg ja Matti Betlem.

Järvamaa parimad sprindiorienteerujad selguvad Järva mängudel, 11. juunil Aravetel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles