Vibulaskjad näitasid karikasarjas end jälle tipptegijatena

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Robin ja Lisell Jäätma võitlesid segavõistkondade finaalis tugeva tuulega ja jäid konkurentidele Taiwanist seekord veel alla.
Robin ja Lisell Jäätma võitlesid segavõistkondade finaalis tugeva tuulega ja jäid konkurentidele Taiwanist seekord veel alla. Foto: Türi vibukool

Lõuna-Koreas Gwangjus peetud vibulaskmise maailmakarikavõistluste etapil teenis Eesti plokkvibukoondis teise koha nii naiskonna kui ka segavõistkonna võistlusel.

Alles see oli, kui saime rõõmustada, et järvalastest koosnev vibunaiskond koosseisus Meeri-Marita Paas, Lisell Jäätma ja Maris Tetsmann jõudsid maailmakarikavõistluste avaetapil esimest korda poodiumile. Tookord riputati neile kaela pronksmedalid. Seekord jõudsid vibulaskurid finaali, kus võitlesid auga, kuid jäid siiski veel hõbemedali kohale.

Nende teekond algas kvalifikatsioonist, kus Eesti sai 2054 punktiga kolmanda koha ja pääses otse veerandfinaali. Seal alistas Järvamaa vibutrio tulemusega 230:227 Mehhiko naised ja poolfinaalis ka Türgi konkurendid 224:223. Finaalis tuli eestlastel tunnistada võõrustajamaa Lõuna-Korea paremust 232:228.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles