Laste jalgpallilaagrit toetab Järvamaa suurettevõte

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Linnameeskonan jalgpallilaagrid pole tõsised spordilaagrid, vaid lisaks pallimängimisele tehakse seal palju muudki põnevat eesmärgiga panna lapsed liikuma ja värskes õhus aega veetma.
Paide Linnameeskonan jalgpallilaagrid pole tõsised spordilaagrid, vaid lisaks pallimängimisele tehakse seal palju muudki põnevat eesmärgiga panna lapsed liikuma ja värskes õhus aega veetma. Foto: Maarja Trauss/Paide linnameeskond

Juba seitsmendat korda korraldab Paide Linnameeskond suvise lastelaagri, millele on kujunenud hea maine, tänulik osalejaskond, traditsioonid ja järjepidevus. Tänavu tuleb laager teada-tuntud headuses, kuid uue nime all.

Paide Linnameeskonna turundus- ja kommunikatsioonijuhil Marek Tiitsul oli hea meel teatada, et tänavu 10. - 13. augustini toimuvale lastelaagrile, mis toimub mitmes Järvamaa piirkonnas, pani oma toetava õla alla kohalik tööandja Natural AS. "Eesti moodsaim ja juhtiv puidutööstus tegutseb Koerus alates 1990. aastast," täpsustas ta.

Järjekorras seitsmes Paide Linnameeskonna suvine laste jalgpallilaager toimub Paides, Türil, Koerus ja Järva-Jaanis ning kannab nime “Natural lastelaager”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles