Alustavad koolijuhid on oodatud kandideerima koolijuhtide arenguprogrammi

Urmas Glase
Copy
Hiljuti läbis alustavate koolijutide programmi õppe Väätsa kooli direktor Anneli Mand (keskel).
Hiljuti läbis alustavate koolijutide programmi õppe Väätsa kooli direktor Anneli Mand (keskel). Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Haridus- ja noorteamet hakkab homsest taas vastu võtma sooviavaldusi alustavate koolijuhtide programmi ning ootab kõiki uusi kolijuhte sinna kandideerima.

Alustavate koolijuhtide programm on mõeldud üldhariduskoolide ja kutseõppeasutuste juhtidele, kes on selles ametis esimest korda. Pea aasta kestev programm aitab koolijuhi ametis alustanutel leida uude rolli sisseelamiseks mõttekaaslasi ja kasvatada oma ametipädevust.

Haridus- ja noorteameti koolituskeskuse projektijuht Annika Link rääkis, et igal aastal võtab vastu väljakutse asuda juhtima mõnd haridusasutust hulk uusi haridusjuhte, kes on valmis panustama oma piirkonna haridusellu ning soovivad, et Eesti haridusvaldkond oleks tervikult hästi juhitud. „Värskelt alustanud koolijuhid peavad oluliseks kvaliteetset haridust ja turvalist õpikeskkonda õpilastele, aga ka toetavat ja ühtehoidvat tööperet. See konkreetne programm toetab nende sisselamist,“ rääkis Link.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles