Järvamaal treenivad meistritest batuudihüppajad

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Jakob Tikerpalu noppis kodustelt meistrivõistlustelt kaks pronksmedalit ja tuli Rootsi turniiril topelt-trampetihüpetes viiendaks.
Jakob Tikerpalu noppis kodustelt meistrivõistlustelt kaks pronksmedalit ja tuli Rootsi turniiril topelt-trampetihüpetes viiendaks. Foto: Biomechanics Group/Facebook

Järvamaa batuudihüppajate kevad on olnud ülimalt võistlus­tihe. Hüppeid on nad timminud nii kohalike tiitlivõistluste kui ka rahvusvaheliste mõõduvõttude tarvis ning igalt poolt on eduga tagasi tulnud.

Mõne nädala eest võtsid Kati spordiklubi ja Biomechanics Groupi Tarbja treeningrühma sportlased osa Eesti kõige tähtsamatest võistlustest Tartus, kus parimatele riputati kaela meistrimedalid. Järvamaale tuli päris mitu austavat tiitlit. Kati spordiklubi esindajad Krete Kaasik teenis meistrimedali meistriklassi batuudihüpetes ja topelt-trampetihüpetes. Pronksmedali sai kaela Berit Lepp noorteklassi topelt-trampetihüpetes.

Biomechanics Groupi Tarbja kasvandikest tuli Eesti meistriks Merlin Klemm juunioride klassi batuudihüpetes. Jakob Tikerpalu teenis lasteklassis nii batuudihüpetes kui ka topelt-trampetihüpetes pronksmedali ning Maksimeljan Šlegel sai noorteklassi batuudihüpetes pronksmedali ja topelt-trampetihüpetes hõbemedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles