Kuulitõukaja sõidab Kolumbiasse

Järva Teataja
Copy
Järva vallast pärit kuulitõukaja Andri Matrov võib koos treener Ants Kiisaga rõõmustada- U20 MMi normatiiv on ületatud ja augusti alguses ootab ees reis Lõuna-Ameerikasse.
Järva vallast pärit kuulitõukaja Andri Matrov võib koos treener Ants Kiisaga rõõmustada- U20 MMi normatiiv on ületatud ja augusti alguses ootab ees reis Lõuna-Ameerikasse. Foto: Ats Kiisa

Järva vallast Ervitalt pärit Andri Matrov (18) võtab vähem kui kahe kuu pärast ette teekonna kodust väga kaugele- Kolumbias ootavad ees U20 vanuseklassi maailmameistrivõistlused.

Noormeeste kuulitõuke normatiiviks oli 18.20, kuid Matrov tagas endale võistluspääsme mai keskel Tallinnas olnud heitjate seeriavõistluse avaetapil. Kolmandal katsel mõõdeti tulemuseks 18.70.

Andri Matrov tunnistas, et kui üldjoontes on tema tulemused ikka ülesmäge läinud, siis mullu sügisel tabas teda väikene tagasiminek. Õnneks oli see lühiajaline, sest juba talvel püstitas Ants Kiisa õpilane ja pealinnas Audentese SKs harjutav Andri Matrov uue Eesti U-18 siserekordi kuulitõukes, viies tippmargi 19.88-ni. Selles tõusis noor mees ka sisehooaja edetabeliliidriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles