Ka rannas saab rongi alt välja tulla

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Rahvavolle teise etapi paremad.
Rahvavolle teise etapi paremad. Foto: Ilmar Mõttus

Neljapäeva õhtul pidasid võrkpalliharrastajad Väätsa liivaväljakutel tuliseid pallilahinguid Pehme Sisustuse rahvavolle teisel etapil. Korraldaja Ilmar Mõttuse sõnul tegi seekordse võrkpalliõhtu eriliseks seik, et võitjateks tulnud võistkonnad võitlesid end raskest seisust välja.

Mõttuse sõnul meelitas soe suveõhtu liivale palli mängima meeldivalt palju osalejaid, seekord oli mängimas lausa 49 inimest. "Kahe esimese etapi keskmine osalejate arv on suurem kui kunagi varem kaheksa aasta jooksul," täheldas ta. "Meeldivalt on suurenenud noormängijate osakaal ja erilist headmeelt teeb see, et naisi on üle ootuste palju."

Mõttus jaotas 16 võistkonda kahte alagruppi. Võistlussüsteem nägi ette, et mõlema alagrupi neli esimest pääsesid kohamängudele. Mängud olid korraldaja hinnangul pingelised ja nii turniiri võitjate kui ka kolmandaks tulnud võistkonna tõus tippu oli sarnane. "Nimelt mõlemad võistkonnad olid veerandfinaalis nurka surutud 11-14 seisuga (mängiti üks geim 15 punktini) ja nad tulid rahvakeeli öeldes rongi alt välja ja võitsid mängu," kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles