Algas vastuvõtt Tartu Tervishoiu Kõrgkooli

Järva Teataja
Copy
Õppeklass, mis matkib patsiendiga haiglapalatit.
Õppeklass, mis matkib patsiendiga haiglapalatit. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Tervishoiu Kõrgkool avab täna vastuvõtu viies maakonnas, sisseastumisdokumente saab elektrooniliselt esitada 29. juunini.

Lisaks Tartule hakkab kõrgkool sügisest õdesid koolitama Viljandis, radioloogiatehnikuid Tallinnas, lapsehoidjaid Rakveres ning tegevusjuhendajaid ja hooldustöötajaid Narvas.

“Tervishoiuga seotud erialade tähtsus ühiskonnas on järjest kasvanud ning huvi Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis õppimise vastu on aasta-aastalt suurenenud. Seda on selgesti näha kandideerijate arvust ja õppima asujate motivatsioonist ning soovist luua paremat, tervemat ja turvalisemat ühiskonda meie kõigi jaoks,” selgitas Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppekorralduse osakonna juhataja Ave Kikas. “Kõrgkoolis pööratakse suurt rõhku praktilisele ja kaasaegsele õppele ning kõik lõpetajad on suurepärase ettevalmistusega spetsialistid, kellel süda õige koha peal ning kes oma oskuste ja teadmistega teevad tähenduslikku ja väga vajalikku tööd.”

Tartu Tervishoiu Kõrgkool ootab kandideerima magistriõppes terviseteaduse õppekavale ning rakenduskõrgharidusõppes õe, ämmaemanda, füsioterapeudi, bioanalüütiku, tervisekaitse spetsialisti ning radioloogiatehniku õppekavadele. Kutse saab omandada massööri, tegevusjuhendaja, lapsehoidja, hooldustöötaja ja erakorralise meditsiini tehniku õppekavadel. Esmakordselt toimub vastuvõtt ka podoloogi kutseõppekavale.

Rakenduskõrghariduse õppekavadele kandideerimiseks tuleb sooritada akadeemiline test ning erialakatse, kutseõppekavadel arvestatakse sisseastumisel gümnaasiumi lõputunnistuse hindeid ja olenevalt õppekavast vestluse või motivatsioonikirja tulemusi.

Täpsem informatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles