TalTech: enim sisseastumisavaldusi on IT- ja majanduserialadele

Järva Teataja
Copy
13.02.2020, Tallinn.
Tallinna Tehnikaülikool Taltech.

Tallinn University of Technology
FOTO: MADIS VELTMAN/POSTIMEES FOTO: Madis Veltman
13.02.2020, Tallinn. Tallinna Tehnikaülikool Taltech. Tallinn University of Technology FOTO: MADIS VELTMAN/POSTIMEES FOTO: Madis Veltman Foto: Madis Veltman

Selle nädala alguseks oli tehnikaülikoolile tulnud üle 2100 sisseastumisavalduse, bakalaureuseõppes on populaarseimateks erialadeks IT-süsteemide arendus, küberturbe tehnoloogiad ning rahvusvaheline ärikorraldus.

Magistriõppesse sisseastujaid köidavad aga ärirahanduse ja majandusarvestuse, juhtimise ja turunduse ning küberkaitse erialad.

Ka jagub sisseastujaid uutele erialadele: bakalaureuseõppes toidu- ja biotehnoloogia ning magistriastmes roheliste energiatehnoloogiate õppekavadele. Kokku on valikus 32 esimese ning 39 teise astme eriala.

Tehnikaülikooli saab sisse astuda kuni 6. juuli keskpäevani, kandideerida saavad ka veel riigieksamite ootel olevad gümnaasiumilõpetajad. Bakalaureuseõppesse sisseastujad saavad vajadusel parandada oma riigieksamite tulemusi TalTechi katsetega. TalTechi katsetele saab registreeruda enne 27. juunit esitatud sisseastumisavaldusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles