Suvevollel andsid tooni naised

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Suvevolle E-Piima etapi naiste paremad.
Paide Suvevolle E-Piima etapi naiste paremad. Foto: Kadri Toom

Teisipäeva õhtul kogunes rannavollerahvas Paide rannaspordikeskusesse, et mängida Suvevolle kolmandat etappi E-Piima auhindadele. Seekord domineerisid rannas naismängijad, kes hõivasid esiotsa kohe kaks väljakut.

Suvevolle korraldaja Piret Reinfeld ütles, et naisi oli võistlemas 24 ja nad jagunesid kenasti kuude neljaliikmelisse võistkonda. "Pildi lõid seekord kirjuks Paidest pärit võrkpallitreeneri Anatoli Kurijanovitši Väätsal võrkpallilaagris olevad tüdrukud, kes külastavad Paide Suvevollet juba mitmendat suve. Noori mängijaid jagus peaaegu igasse võistkonda ning see muutis mängupildi üsnagi ettearvamatuks," rääkis ta.

Naised mängisid esmalt kolme võistkonnaga alagruppides kohad selgeks ning seejärel selgitasid alagruppide viimased 5. ja 6. koha saajad. Kaks alagrupi tugevamat mängisid risti poolfinaale ja seejärel juba kohamänge. "Tegelikult said võistkonnad üsnagi võrdsed, sest mõlemad kohamängud lõppesid geimide poolest viigiga ja otsustavaks sai punktide paremus," märkis Reinfeld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles