Jaaninädalal on politsei väljas tavalisest suuremate jõududega

Järva Teataja
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Kristjan Teedema

Politsei on jaanipühade nädalal on politsei inimestele abiks tavapärasest suuremate jõududega, pöörates kõrgendatud tähelepanu liiklusele ja avaliku korra tagamisele - samuti tuletab politsei meelde, et turvaliste pühade kindlustamiseks saab iga inimene kaasa aidata.

Politsei- ja piirivalveameti operatiivjuht Rain Jõeveer rääkis, et politsei on igal aastal jaanipühade ajal väljas suurte jõududega, et ohuolukordi ennetada, vajadusel kiirelt sekkuda ja inimesi aidata. „Jaanipühad tulevad tänavu taaskord tavapärasest pikemad, jaaniüritused algavad siin-seal juba täna pärastlõunast ning seetõttu hoiavad politseinikud väljakutsete teenindamise kõrval pilku peal ka erinevatel jaanipidustustel. Silm hoitakse peal ka veekogudel, kuhu prognoositava sooja ilmaga enam inimesi puhkama ja pidutsema koguneb,“ kirjeldas ta.

Operatiivjuhi sõnul on inimeste agaramat liikumist märgata liikluses juba praegu. „Lähipäevil hoogustub see veelgi ning seetõttu oleme ka meie pühade ajal suurematel maanteedel liiklust rahustamas, sõidukijuhtide kainust kontrollimas ning hoiame silma peal ka üritustel, et rahvarohketel kogunemistel ohuolukordi ennetada, inimesi abistada ja vajadusel kiirelt sekkuda,“ kirjeldas Jõeveer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles