Uuel majutusasutusel on huvilisi nagu kärbseid moosisaial

Hedi Aimsalu
Copy
Jaanuaris valminud elamut Paides Tiigi tänavas tutvustanud Andres Ella usub, et krõbedale hinnale vaatamata on uute korterite järele nõudlust.
Jaanuaris valminud elamut Paides Tiigi tänavas tutvustanud Andres Ella usub, et krõbedale hinnale vaatamata on uute korterite järele nõudlust. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa Haiglast vaid kivi viske kaugusel asuvas renoveeritud puumajast saavad soovijad soetada nii pika- kui ka lühiajalise kodu.

Otsus osad korterid lühiajaliselt välja üürida on OÜ Ösel Haus juhataja Andres Ella sõnul olnud laual kogu aeg. "See maja sobib väga hästi selliseks majutuseks," ütles Ella. Majutusasutusena on Paides Verona Apartments avatud olnud ainult mõne päeva ja juba on kokku tehtud kümme broneeringut. Kui menukaks lühiajaliselt üürile antavad külaliskorterid saavad, ei oska Ella veel hinnata. Siiski usub ta, et sellisele kvaliteetsele majutusasutusteenusele on Paides täiesti kohta ja ruumi.

Peavarju üheks ööks, värskelt valminud korteris, saab üks täiskasvanud inimene Verona Apartmentsis booking.ee andmetel 57 euro eest. Odavaima öömaja saab Paides 29 euro ja kalleima 96 euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles