Petankimängijad siirdusid puhkusele, kettagolfimängijad veel mitte

Järva Teataja
Copy
Petank
Petank Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa petanki seeriavõistluse kolmas etapp peeti Kärus.

Türi Spordiklubide Liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko sõnas, et rajameistritena ei andnud kohalikud konkurentidele võimalust ja võitsid kodusel etapil esimese koha koosseisus: Mati Tapo, Anne ja Vallo Sillamaa. Teine koht kuulus sel korral võistkonnale, kes mängisid koosseisus: Tiiu Väli, Eve Sissas, Peeter Lüdig ja Piret Onna ning kolmanda kohaga pidid leppima Jaanus Tiiter, Ulvi Järvik ja Gennadi Prohhorov.

Petankimängijaid ootab nüüd ees pikem suvepuhkus, sest seeriavõistluse neljas etapp toimub alles 19. juulil kl 18 Türil Murumoori mänguväljaku kõrval.

Türi, Kõrgessaare metsas peeti ka kolmas osavõistlus Järvamaa discgolfi seeriavõistlusest.

Kohal oli 58 mängijat, kes said lagedal ja tuulisel rajal üksteisest mõõtu võtta. Kõige täpsemini viskasid ja CTP-auhinnad võitsid Taivo Unt (15cm) ja Signe Ševerev (115cm). Sel korral tunnistati parimateks: reitinguga 910+ Jüri Karus, Raido Kangur ja Reno Kangur; reitinguga 860-909 Andes Matrov, Kert Kiik ja Kristjan Berednikov; reitinguga 800-859 Kerhard Talviste, Tauri Toom ja Madis Veetamm ning reitinguga -799 Samuel Vilipõld, Oleksandr Prutas ja Rasmus Martens.

Kolme etapi järel on seeriavõistlustel osalenud nüüd 92 inimest.

Järgmine seeriavõistluse etapp toimub juba sel kolmapäeval kl 18.45 Järva-Jaanis. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles