Kuumus pani võrkpalliharrastajad Suvevollel lõõtsutama

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Meeste paremik Suvevolle viiendal etapil Paides.
Meeste paremik Suvevolle viiendal etapil Paides. Foto: Kadri Toom

Eilne kuumus pani üle-eestilise rannavõrkpalli sarjas osalejad Paide rannaspordikeskuse liivaväljakutel tõsiselt proovile, sest esimestest mängudes tundus, et õhk oleks justkui otsa saanud. Aga kõik jäid siiski ellu ning mõni tund hiljem vaadati juba kartlikult taeva poole, et lähenevad äikesepilved luuke ranna kohal ei avaks.

Paide Suvevolle eestvedaja Piret Reinfeld ütles, et seekord oli osalemas 23 meest ja 12 naist. Auhinnalaua kattis Järvamaa spordiliit, kes on üks sarja toetajaid. "Märkamatult oleme jõudnud juba viienda etapini ning rõõmu teeb, et igal etapil on uusi sarjaga liitujaid. Seekord oli kohal Eesti meeste võrkpallikoondises debüüdi teinud Sten Perillus ja mitmed teised harrastusvõrkpallurid, kes seni pole saanud mahti osalema tulla," märkis ta.

Nagu tavaks on saanud jagasid korraldajad osalejad reitingu järgi võistkondadesse. Naised mängisid turniirisüsteemis nelja võistkonna vahel kaks geimi 21 punktini. Mehi oli kokku kuus võistkonda, kes mängisid samuti turniirisüsteemis, kuid seda veidi lühemalt. Pärast 3,5 tundi oli parimad selgunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles