Opositsioon: enne näitlejaid lahkugu linnajuhid

Tiit Reinberg
Copy
Enne kui Paide teatri kunstiline juht Jan Teever (vasakul) sai volikogu istungil pulti taha astuda, oli volikogu esimees Tarmo Alt (paremalt teine) saanud kätte juba enda umbusaldusavalduse.
Enne kui Paide teatri kunstiline juht Jan Teever (vasakul) sai volikogu istungil pulti taha astuda, oli volikogu esimees Tarmo Alt (paremalt teine) saanud kätte juba enda umbusaldusavalduse. Foto: Tiit Reinberg

Ajendatuna uudisest, et kogu Paide teatri kollektiiv paneb aasta lõpus ameti maha, kogunes opositsiooni soovil teisipäeva hommikul seda küsimust arutama ka Paide linnavolikogu.

Enne kui teatri teemal sai keegi suugi avada, teatas opositsiooni kuuluv Isamaa linnavolinik Mihhail Feštšin, et neil on üle anda umbusaldusavaldus nii linnavolikogu esimehele Tarmo Aldile kui ka abilinnapea Piret Moorale.

Feštšin luges volikogu kõnepuldist ette Tarmo Aldi umbusalduavalduse. Ta sõnas, et keerulised olud Eesti majanduses on tähendanud ka Paide linna eelarvele täiendavaid raskusi. «Kahjuks pole koalitsioon suutnud olla linna juhtides ülesannete kõrgusel. Otse vastupidi – selle asemel, et olla eelarve kokkuhoiul eeskujuks, otsustati valimisliidu Paide – Inimeste Linn, Reformierakonna ja Keskerakonna volinike toetusel alles hiljuti tõsta iseenda töötasu volikogus. Kõnekas samm, mis selgitab nende inimeste prioriteete linna juhtimises,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles