Järvakad tulid Mini-Ernal pooliku võistkonnaga lõpuni

Urmas Glase
Copy

Eelmisel nädalal Tartumaal 26. korda startinud iga-aastaselt Mini-Erna patrullvõistluselt naases Järva noorkotkaste meeskond koosseisus Andres Kalle, Robi Abel, Reeno Rätsep ja Jan-Martin Reinberg tulemust kirja saamata, sest pooltel poistel ei pidanud tervis vastu, kuid sellele vaatamata läksid rivvijäänud lõpuni.

Tegu on noorkotkaste aasta kõige oodatuima jõukatsumisega, kus pannakse osalejatel proovile nii füüsiline kui ka vaimne võimekus. Võistlusest võtavad osa 4-liikmelised esindusvõistkonnad pea igast maakonnast.

1.-3. juulini toimunud Mini-Erna võistlus viis noored kotkad seiklema Tartumaal Kastre valla vaheldusrikkale maastikule. Patrullvõistluselt naasesid võiduga Harju maleva noorkotkad edestades Põlvat ja Võru kodutütreid.

Järva noorkotkaste võistkonna liikme Andres Kalle sõnul läksid nad kohe rajale häälestusega, et juhtugu, mis juhtub tullakse lõpuni ja kuigi kahe katkestajaga tulemust kirja ei saanud otsustas ta Robiga raja lõpuni teha ning kohtunikud andsid sellkes ka loa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles