Hakkajad naised teevad festivali

Urmas Glase
Copy
Järvamaal tegutsev loodusterapeut Eliina Tammehoid (vasakul) ja Märjamaa lähedal ökokülas elav tegevusterapeut ja toortoidu propageerija Jaanika Savolainen panid seljad kokku ja korraldavad Vana-Veski puhkekülas loodusravifestivali.
Järvamaal tegutsev loodusterapeut Eliina Tammehoid (vasakul) ja Märjamaa lähedal ökokülas elav tegevusterapeut ja toortoidu propageerija Jaanika Savolainen panid seljad kokku ja korraldavad Vana-Veski puhkekülas loodusravifestivali. Foto: Erakogu

Juuli lõpul esimest korda peetav toortoidu ja loodusravi festival «Isetervenemise vägi» sai algtõuke, kui kaks looduse ja tervise fänni, tegevusterapeut Jaanika Savolainen ja loodusterapeut Eliina Tammehoid, otsustasid luua vägeva ja toetava kokkusaamise võimaluse, et teadvustada inimesena looduse osaks olemist ja oma keha imelist isetervenemise võimet.

Ettevõtlike naiste ütlust mööda räägitakse üha rohkem tervisest ja tervislikust eluviisist, mida viiakse ka tasapisi ellu.

Ka ühiskonnas on käimas suured mõttemaailma muudatused: haigekassast on saamas tervisekassa, järjest enam avatakse suurte haiglate asemel väiksemaid tervisekeskusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles