Euromänguks valmistuv Paide Linnameeskond on jõudnud Gruusiasse

Järva Teataja
Copy
Foto: Marek Tiits /Paide Linnameeskond

Esmaspäeva varahommikustel tundidel jõudis Paide Linnameeskonna esindus Gruusia pealinna Tbilisisse, kus juba neljapäeval minnakse Boris Paichadze Dinamo Arenal konverentsiliiga esimese kvalifikatsiooniringi avamängus vastamisi tituleeritud ja maineka Gruusia suurklubi Dinamo Tbilisiga.

Mõnevõrra eksootilise reisi äkilisus pakkus klubi kontoripoolele omajagu peamurdmist, ent ülesandega saadi kenasti hakkama. Linnameeskonna tegevjuht Jaanus Pruuli tõdes, ei loositulemuste järel läks lahti palavikuline töö, et panna paika optimaalne reisimarsruut ja -aeg.

“Meil tuli väga kiiresti reageerida lendude broneerimisel, sest kohtade saadavusega oli puhkusereiside tipphooajal tõsiseid probleeme,” kõneles Pruuli. “Õnneks hakkasime tööga pihta piisava ajavaruga, loetud minutite jooksul pärast loositulemuste selgumist; ning lõpuks laabus kõik kenasti. Tbilisisse lendasime Tallinnast läbi Istanbuli ning tagasi saame Riia kaudu. Lõpuks saime paika sellise graafiku, mis annab meeskonnale aega nii enne kui pärast võõrsilmängu reisiväsimus välja puhata ja korralikult mängudeks valmistuda ilma, et ajasurve kuklas kummitaks. Hiljem liituvad meiega veel ka U-17 koondise juurest saabuv abitreener Ats Sillaste ning meeskonna arst Rostislav Zjablov. ”

22-liikmelise meeskonna koosseisu põhitegijatest jäi Eestisse maha vaid Herol Riiberg, kes ravib põlvevigastust ning on loodetavasti rivis koduseks korduskohtumiseks 14. juulil.

Mängueelne pressikonverents toimub kolmapäeval kell 17.30 Eesti aja järgi. Mäng algab neljapäeval kell 20.00 Eesti aja järgi. Otseülekande vaatamise võimaluste kohta Eestis edastatakse info esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles