Täna on viimane päev parima talutoidu kandidaatide esitamiseks

Urmas Glase
Copy
Foto: Urmas Glase

Parima talutoidu valimine toimub ka sel aastal ning talunikel on täna viimane päev esitada oma tooteid konkursile. Kuna tänavu valiti Eesti toidu piirkonnaks Järvamaa, on siinsetele tootjatele keskendunud ka suurem tähelepanu.

"See on talunikele väga hea võimalus tutvustada oma tooteid laiemale publikule. Seega kutsun ülesse kõiki väiketootjaid konkursil osalema," julgustab Eestimaa Talupidajate Keskliidu tegevjuht Kerli Ats ning lisab, et parima talutoidu konkurss pakub head ülevaadet sellest, kui kvaliteetselt ja hästi osatakse Eestis toitu toota.

"Eelmine aasta üllatas mind osalevate toodete arvukus ning kõrge kvaliteet ehk kiitus tublidele osalejatele! Samuti oli mul äärmiselt hea meel näha Parima talutoidu võistlusel osalenud tooteid hiljem konkureerimas ka Eesti Parima Toiduaine konkursil. Võib-olla said osad julgustust just Talutoidu žürii positiivsest tagasisidest. On äärmiselt tore, kui meie tublid kodumaised tootjad saavad neile väärilist tunnustust. Seega julgustan kõiki ka Parim talutoit 2022 konkursist osa võtma. See võimaldab tutvustada rohkem oma uusi põnevaid tooteid tarbijatele ning samuti saada asjalikku tagasisidet professionaalse žürii käest," ütleb žürii esimees toidutehnoloog Rain Kuldärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles