Suvevollel peremehetses seekord tuul

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Suvevolle etapi paremad.
Suvevolle etapi paremad. Foto: Kadri Toom

Teisipäevasel Suvevolle Paide turniiril sekkus võrkpallurite tegemistesse tugev tuul, mis pillutas palli hooti sinna, kuhu ise tahtis, ning tegi mängijatele võitude püüdmise võrdlemisi keeruliseks.

Suvevolle Paide etappide korraldaja Piret Reinfeld sõnas, et sel suvel on tõepoolest mängitud paduvihmas ja külmas, põrgukuumuses ning tugeva tuulega. "Mängijad on trotsinud vapralt kõiki ilmataadi korraldatud vempe," märkis ta.

See kõik pole aga seganud mängu nautimast ning parimaid välja selgitamast. Nii ka sel teisipäeval, kui palliti kohaliku suurtootja Eesti Pagari väljapandud auhindadele.

Reinfeld täpsustas, et kohal oli 14 naist ja 21 meest, kes nii nagu reglement ette näeb, vastavalt reitingutabelile võistkondadeks jaotati.

Naised mängisid turniiri nelja võistkonna vahel ja võitjaks pärjati seekord Krislin Virkoja, Kirsi Tamsalu, Siive Kams, ja Karoliine Link. Teise koha saavutas kolmik Anne Põder, Mari Tool ja Maie Bernhardt. Kolmanda ja neljada koha peale käis tõsine võitlus ja mõne punktiga napsasid selle endale Irene Virkoja, Anete Kõiv, Kristin Reinmets ja Kristi Aloe. Neljanda kohaga pidid leppima Margit Reinmets, Epp Sepp ja Meribel Lehemets.

Suvevolle etapil osalenud naised.
Suvevolle etapil osalenud naised. Foto: Kadri Toompark Stenseth

Meestest moodustati reinfeldi sõnul kaks alagruppi üks kolmene ja teine neljane. Pärast alagrupimänge mängisid kaks võitjat omavahel poolfinaalid ja finaali, ning alagruppide kolmandad selgitasid 5. - 6. koha.

Esimese koha saavutasid seekord Dan Kannel, Rauno Uusleer ja Karl Jakobson. Teise koha Raido Paesüld, Kristjan Kivisaar ja Ain Kanne. Kolmas koht kuulus Sander Perillusele, Miko Moppelile ja Kalev Orgveele.

Meeste tabelit on läinud juhtima Rauno Uusleer 70 punktiga ja naiste tabelit juhib 72 punktiga Anne Põder.

Järgmine turniir juba 12 juuli, mis kannab nime Eesti Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp.

Järvamaa mängijate individuaalset edetabelit saad vaadata siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles