Paide ralli korraldus kulgeb plaanitult

Rauno Uusleer
, suvereporter
Copy
Paide Rally korraldajad Alari Lunts (vasakul) ja Gert Kull loodavad, et septembri keskpaigas peetaval rallil kihutab siinsetel teedel 80 kiiret masinat.
Paide Rally korraldajad Alari Lunts (vasakul) ja Gert Kull loodavad, et septembri keskpaigas peetaval rallil kihutab siinsetel teedel 80 kiiret masinat. Foto: Dmitri Kotjuh

Kahe kuu pärast, 16. ja 17. septembril teeb tagasituleku legendaarne Paide Rally, mis läbib nii Paide linna kui Türi ja Järva valla teid.

Ürituse üks eestvedajaid, Alari Lunts, ütles, et kuigi pitserit dokumentidel veel all ei ole, läheb kõik plaani järgi. «Tänase päeva seisuga taotleme endiselt lubasid. Võistlustrass on osaliselt küll muutunud, kuid võiks ütelda, et meie endi peas on see kinnitatud,» lausus ta.

Lunts selgitas, et linnakatse tuleb endiselt. Paide ümber kulgema pidanud Mündi katsel tekkis aga väikene tagasilöök, mistõttu tuli katsest loobuda, kuid plaan on ringi tehtud ja ralli on ehk ägedamgi, kui see enne oleks olnud. «Legendaarne Sõpruse Auk on samuti endiselt sees, sellest me ei loobu mingi hinna eest,» rahustas Alari Lunts rallisõpru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles