Viisteist maastikukulgurit ootavad motomatkajaid

Hedi Aimsalu
, suvereporter
Copy
Jäägri villa omanik Valeri Homin tahab 15 ATVga tutvustada külalistele sealset loodust, kuid kinnitab, et metsi nendega rüüstama ei hakata, vaid liiklemine käib ainult mööda korralikku metsateed.
Jäägri villa omanik Valeri Homin tahab 15 ATVga tutvustada külalistele sealset loodust, kuid kinnitab, et metsi nendega rüüstama ei hakata, vaid liiklemine käib ainult mööda korralikku metsateed. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui Järva Teataja reporter ja fotograaf Jäägri villa juurde jõuavad, on 15 uhiuuest ATVst seitse end haneritta võtnud. Peatselt saabuvad suure mürinaga ka ülejäänud kaheksa masinat.

Pildi tarvis laseb Jäägri villa omanik Valeri Homin töölistel neljarattalised värskelt niidetud muruplatsile sõidutada. Ühe masina otsa istub kaksiratsi Homin ise. «Hüppa peale!» kutsub ta. ATV iste on nii pehme, nagu oleks end sulepadjale toetanud.

«Siia Jäägri villa juurde on tarvis midagi atraktiivset, mis müüks,» põhjendab Homin otsust soetada 15 kahekohalist ATVd. Tal on juba pikalt olnud mõttes hakata tegema ATV-matku: viia grupid ilusat ümbruskonda avastama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles