Kauplust sulgev omanik: järgmist talve me üle ei elaks

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Valli Kirbukas
Valli Kirbukas Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paides Parkali tänava majas tegutsenud Valli kirbukas andis esmaspäeval klientidele teada, et alates 19. augustist jäävad poe uksed suletuks.

Poe omanik kommenteeris Järva Teatajale sulgemisotsust sellega, et eelmise talvel olulise hüppe teinud kütte- ja elektrihinnad osutusid väikesele ettevõttele üle jõu käivaks ning järgmist sellist aega ehk tulevat talve nad üle ei elaks. „Sellepärast tuligi otsus poe tegevus lõpetada. Saime edukalt hakkama poe avamisega ja lõime usaldusväärse sideme oma klientidega, keda jääme väga igatsema ning kellel on loodetavasti ka meiega vaid head mälestused. Loodame, et meid ootavad ees uued ja sama põnevad väljakutsed, nagu seda oli Valli kirbukas loomine,” märkis ettevõtte omanik Erlanne Vahter, lisades, et sulgemise otsus tuli raskelt.

Praegu veel avatud kirbukal pakutakse klientidele boksirendi võimalust veidi soodsama hinnaga, pärast 6. augustit uusi kliente Valli kirbukal enam vastu ei võeta. Praegustel boksirentnikel palutakse oma kaubale järgi tulla hiljemalt 20. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles