Kesk-Eesti rallipaar tuli etapi võitjaks

Rauno Uusleer
, suvereporter
Copy
Rallipaar Romet Jürgenson ja Siim Oja sõitsid Eesti meistrivõistlustel Hondaga. Täpsem mudel oli Honda Civic Type-R EP3.
Rallipaar Romet Jürgenson ja Siim Oja sõitsid Eesti meistrivõistlustel Hondaga. Täpsem mudel oli Honda Civic Type-R EP3. Foto: Pille Russi

Eelmisel nädalal toimus järjekordne WRC Rally Estonia. Tegu oli ühtlasi ka Eesti meistrivõistluste etapiga, kus mitmed järvamaalased saavutasid poodiumil kõrgeid kohti.

Järvamaa sõitjatest jõudsid kõige kõrgemale poodiumiastmele rallipaar Romet Jürgenson – Siim Oja, kes saavutasid klassis EMV7 esimese koha. Rallipaari liige Romet Jürgenson tunnistab, et nad on tulemusega väga rahul. «Kolmas ralli ja kohe esimene koht. Meie põhikonkurendid pidid esimesel päeval katkestama ja päris omavahelist võistlust me näha ei saanud. Kolmandal päeval pidime lihtsalt kohta hoidma. Loodetavasti saame Lõuna-Eestis ka nendega võidu sõita. Positiivne on see, et näen veel väga palju kohti, kus areneda,» räägib värske etapi võitja.

«Väga lahe oli nii suurel võistlusel osaleda. Tuleviku mõttes on see kindlasti väga kasulik. Kõikide tulede ja vilede kõrval peab suutma ka keskendumist säilitada. Olgugi et meie EMV klass jääb tihtipeale suure võistluse varju, siis meid see ei häirinud. Pigem tegi olukorda lihtsamaks,» lisab Jürgenson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles