Kuuliviskesarjas selguvad parimad alles viimasel etapil

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järvamaa petankitriod mänguhoos.
Järvamaa petankitriod mänguhoos. Foto: Kairi Gansen

Teisipäeval toimus Türil Järvamaa petanki seeriavõistluse neljas osavõistlus, kus on juba kokku osalenud 33 huvilist.

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko märkis, et võistlust peetakse triodele ehk kolmeliikmelistele võistkondadele, kellest parimaks tunnistati teist etappi järjest Käru võistkond. Võidukasse triosse kuulusid Mati Tapo ning Anne ja Vallo Sillamaa. "Tänu etapivõidule hoiavad nad ka üldarvestuses esimest kohta 72 punktiga," täpsustas ta.

Neljandal etapil saavutasid teise koha võistkond TEPP, kuhu kuulusid Piret Onna, Eve Sissas ja Kalev Lillepea. Nemad on ka üldarvestuses teisel kohal. Nelja osavõistluse kokkuvõttes on neil 71 punkti ja kaotust liidritele vaid üks punkt.

Petanki seeriavõistlust Türil saatis hea ilm.
Petanki seeriavõistlust Türil saatis hea ilm. Foto: Kairi Gansen

Kolmanda koha võitis neljandal mõõduvõtul võistkond Triin koosseisus Triin Randväli, Avo Tipp ja Egert Valdmaa. Nemad platseeruvad hetkel üldarvestuses neljandale kohale 64 punktiga. Kolmandal kohal üldarvestuses on võistkond Jaanus, kus mängivad Jaanus Tiiter, Ulvi Järvik, Gennadi Prohhorov ja Rein Rotberg. Neil on koos 69 punkti.

Järvamaa seeriavõistluse viimane etapp toimub Väätsal, 26. juulil kell 18. Ilusa ilma korral toimuvad mängud Väätsa rannas olevatel väljakutel ja vihmasaju korral Väätsa petanki sisehallis.

"Kuna üldarvestuses on punktide vahed väga väikesed, siis on kõigil võimalik sekkuda parimate kohtade peale," sõnas Gritšenko.

Järvamaa seekordsed parimad kuuliviskajad selgusid tugevas konkurentsis.
Järvamaa seekordsed parimad kuuliviskajad selgusid tugevas konkurentsis. Foto: Kairi Gansen
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles